EGV d.o.o. pruža uslugu putem internet stranice na domeni www.egv.ba. Usluga se sastoji iz pružanja informacija, online kupovine i transakcija te upravljanje sadržajem stranice.

Na domeni www.egv.ba određeni su uslovi i pravila prodaje i kupovine proizvoda u online prodavnici EGV.

Uslovi korištenja napravljeni su u skladu sa Zakonom o zaštiti potrošača u Bosni i Hercegovini i po međunarodnim obićajima online poslovanja.

Korištenjem EGV online trgovine svaki korisnik treba da pročita uslove korištenja te da iste uslovi prihvati. Ukoliko se korisnik iz nekog razloga ne slaže sa uslovima korištenja online trgovine treba da se suzdrži od korištenja istog ili da obavijesti korisničku podršku o mogućim nedostacima ili greškama na e-mail adresu info@egv.ba.

EGV online trgovina radi svaki dan u godini od 0-24h. Pristup online trgovini ima svako lice koje ima pristup internetu i posjeduje internet pretraživač (browser) poput Chrome-a, Internet explorer-a ili Firefox-a. Kupovinu u EGV online trgovini može vršiti svako lice koje pročita i prihvati uslove korištenja. Pristup online trgovini može biti onemogućen privremeno radi ažuriranja podataka, obnavljanja stranice ili nekih drugih tehničkih problema.

Cijene navedene na egv.ba izražene su u BAM valuti sa uračunatim PDV-om i vrijede u trenutku primanja tj. slanja narudžbe. Ponuda artikala na egv.ba vrijedi do isteka zaliha ili do završetka objave ponude. Svaki korisnik EGV online trgovine samovoljno za svoje potrebe i na svoju odgovornost koristi sadržaje dostupne na stranici i samovoljno prihvata uslove korištenja. Zabranjeno je korištenje bilo kakvih zlonamjernih programa ili aplikacija u cilju preuzimanja sadržaja sa stranice, također bilo kakvi hakerski napadi na stranicu EGV.ba su strogo zabranjeni. Svako nedozvoljeno, nezakonito korištenje i korištenje koje se protivi uslovima korištenja stranice egv.ba podložno je tužbi.

Fotografije u online trgovini egv.ba mogu biti ilustrativne prirode i ne moraju odgovarati tačnom izgledu proizvoda. Podaci o proizvodu i opis proizvoda na egv.ba mogu sadržavati greške i podložni su promjenama i izmjenama. EGV će nastojati da pruži što tačnije informacije i što preciznije da opiše dati proizvod kao i da fotografija proizvoda bude što odgovarajuća. Korisnik ili kupac na stranici egv.ba sam ocjenjuje tačnost informacija i vrši kupovinu samovoljno i na svoju odgovornost. EGV neće biti odgovoran za štetu nastalu time što se kupac oslonio na informacije koje su date na stranici egv.ba

EGV nastoji dati najbolju moguću uslugu. EGV ne može garantovati da će usluga odgovarati vašim potrebama, te da će usluga biti bez grešaka. Ukoliko uočite neku od grešaka molimo da se obratite kontakt centru na br. +387 62 051 673 ili putem e-mail info@egv.ba.

Na dijelu stranice koji je namjenjen za novosti i oglašavanja, oglašivači su odgovorni za materijale koji budu prikazivani kao i da su usklađeni sa Zakonom. EGV nije odgovoran za nepravilnost ili greške marketinškh materijala oglašivača.

EGV nije odgovoran za bilo kakvu štetu ili oštećenje opreme korisnika nastalu prilikom korištenja stranice egv.ba. Korisnik je odgovoran za štete ili nepravilnosti nastale bilo kakvom greškom, prekidom konekcije, brisanjem, kašnjenjem u radu, prenosom, računarskim virusom, neovlaštenim pristupom, nemarom ili nekom drugom radnjom.

Egv.ba web stranica/web trgovina je privatno vlasništvo i u vlasništvu je firme EGV d.o.o Sarajevo. Međusobna komunikacija koja se odbija putem ove stranice mora biti u skladu sa uslovima korištenja. Korisnici i posjetioci ove stranice ne smiju putem ove stranice objavljivati i prenositi bilo kakve materijale koji ugrožavaju ili na bilo koji način krše prava drugih, materijali koji nezakoniti, ugrožavajući, uvedljivi, klevetnički, koji ugrožavaju privatnost, koji su vulgarni ili na neki drugi način nepoželjni. Korisnik stranice egv.ba ne smije koristiti stranicu za oglašavanje u bilo kakve komercijalne ili nekomercijalne svrhe.

Materijali koji se nalaze na egv.ba su pravo kompanije EGV d.o.o Sarajevo i zaštićeni su autorskim pravom, žigom i dizajnom. Svako kopiranje, objavljivanje i distribucija bez prethodnog odobrenja firme Adazal je strogo zabranjeno.

EGV može raskinuti saradnju sa bilo kojim korisnikom u bilo kojem trenutku ukoliko smatra da je ponašanje korisnika neprihvatljivo i nije u skladu sa uslovima korištenja.

Saglasnost i promjena pravila

Uslovi korištenja internet stranice egv.ba propisuju pravila za korisnike ili kupce. Korištenjem stranice egv.ba krajnji korisnici prihvataju i saglasni su sa uslovima korištenja internet stranice egv.ba. Prvo korištenje stranice egv.ba je lično pravo svakog korisnika i ne može se prenositi na druge osobe niti je moguće prijaviti druga fizička ili pravna lica.

Ukoliko se korisnik ne slaže sa uslovima korištenja i pravilima, treba da se suzdrži od korištenja ove stranice.

EGV može u bilo kojem trenutku i to bez prethodne najave korisniku, ukoliko smatra neophodnim, izbrisati određeni dio uslova korištenja i izmjeniti određeni dio uslova korištenja ukoliko bude potrebno. Zbog toga savjetujemo korisnike ove stranice da povremeno ponovo pročitaju uslove korištenja kako bi bili tačno informisani o eventualnim promjenama na stranici. Nastavak korištenja stranice podrazumijeva da se korisnik slaže sa uslovima korištenja kao i promjenama.

Krajnji korisnik se slaže da je korištenje internet stranice egv.ba isključivo na odgovornost korisnika kao i da EGV ne garantuje za posljedice koje mogu nastati upotrebim stranice ili za tačnost i pouzdanost podataka ili informacija
Info

Za sve dodatne informacije ili bilo kakva pitanja stojimo na raspolaganju. Možete nas kontaktirati na broj +387 62 051 673 ili putem e-mail adrese info@egv.ba.

Žigovi, logotipi, registrovani znaci i brendovi

Žigovi, logotipi, registrovani znaci i brendovi koji se pojavljuju na stranici egv.ba su registrovani znaci imena brendova odgovarajućih kompanija u okviru poslovanja i saradnje sa EGV. Iste je zabranjeno koristiti bez odobrenja i saglasnosti njihovog punopravnog vlasnika.